Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Diputat de CiU Joan Raventós considera que els pressupostos de la Generalitat marginen la nostra

Considera que no es fan inversions a la comarca en infraestructures ni paisatge; i que l`Alt Penedès no es tingut en consideració dins de l`àrea metropolitana

Aquest matí el diputat al Parlament de Catalunya per CiU, Joan Raventós, ha explicat el que representa per a la nostra comarca el recentment aprovat pressupost de la Generalitat per el 2006. Raventós ha destacat que del total de la inversió del govern català per el proper any, l’Alt Penedès rep el 0’6%, el que es pot interpretar com una desconsideració i una marginació de la comarca.

De fet Raventós va comentar que no hi ha inversions en infraestuctures per la nostra comarca, fent referència a la C-15; tampoc en el paisatge, ja que no hi ha diners per la pagesia; i finalment tampoc hi ha recursos per sortit de l’àmbit metropolità. Precisament en relació amb aquesta qüestió, Raventós ha comentat que l’Alt Penedès ocupa el darrer lloc en les prioritats, i la inversió destinada a l’àrea metropolitana.

Finalment el diputat convergent ha destacat que des del seu punt de vista la Generalitat només vol que l’Alt Penedès sigui a l’àrea metropolitana és per aprofitar els recursos que pot aportar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: