Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui, l’Ajuntament de Sant Sadurní presentarà el pressupost del 2006 a la ciutadania

El regidor d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de la capital del cava, Antoni Romero, presentarà el pressupost de l'Ajuntament per al 2006 a les entitats i veïns i veïnes que el desitgin conèixer, abans que sigui aprovat pel ple municipal. Aquesta és la segona vegada que l'Ajuntament exposa els pressupostos als veïns. L'objectiu de l'acte [...]

El regidor d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de la capital del cava, Antoni Romero, presentarà el pressupost de l’Ajuntament per al 2006 a les entitats i veïns i veïnes que el desitgin conèixer, abans que sigui aprovat pel ple municipal. Aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament exposa els pressupostos als veïns. L’objectiu de l’acte és informar, apropar i involucrar la ciutadania en els objectius de l’equip de govern.

L’acte es farà, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Casal d’Entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: