Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coronació de la Reina del Cava dóna el tret de sortida als actes de la 24ena Setmana del Cava

La Confraria del Cava de Sant Sadurní organitza una nova Setmana del Cava a partir de demà i fins el 16 d’ octubre.

és la primera que presideix Pere Bonet i presenta un parell de novetats destacades: una jornada tècnica sobre la Cuina i el Cava que se celebrarà a l’ Hotel Juan Carlos I de Barcelona i el I Ralli del País del Cava que substitueix el Tren del Cava.

El nou president de la Confraria del Cava, Pere Bonet, ha convidat els penedesencs, a través de Ràdio Vilafranca, a participar a la Setmana i sobretot, a beure cava.

Els actes de la 24ena Setmana del Cava comencen demà, a les 10 del matí, amb la dotzena mostra de plaques de cava, a les caves Gramona, però l’ acte més emblemàtic és la coronació de l’ex Miss Espanya 1996, María José Suárez, com a Reina del Cava 2.005. L`espectacle s`iniciarà a dos quarts de vuit del vespre amb el tradicional cercavila amb la participació de la Reina i les seves Dames d`Honor.

Suárez és actriu, model i presentadora de televisió i el seu rostre ha estat popular en els darrers quatre anys a la petita pantalla per haver presentat el programa "Noche de Fiesta" a TVE, dirigit per José Luís Moreno.

L’ acte de coronació serà precedit per el pregó protagonitzat pel periodista àngel Casas. Durant l`acte es farà un castell de focs d`artifici i una pantalla gegant retransmetrà la coronació. A l’ Era d’ en Guineu hi haurà coca i cava per a tothom i actuarà la Banda Associació Musical Ciutat de les Roses.

A les 12 de la nit, al pavelló de l’ Ateneu, tindrà lloc la Nit Jove del Cava a càrrec de la Tribu de Santi Arisa i Hotel Cochambre.

Pel que fa a les possibles reaccions contràries als productes catalans que l’ aprovació del nou Estatut pugui despertar, Bonet afirma que hi ha la mateixa inquietud de cada any quan s’ acosta la campanya de Nadal.El president de la Confraria del Cava insisteix en diferenciar un sector econòmic com el cavista de la política.

La Setmana del Cava continuarà diumenge amb un concert del Cor Jove de l’ Orfeó Català de Barcelona, a les 7 de la tarda, a l’ església parroquial.

Com dèiem entre les novetats destaca el Ralli de cotxes antics que se celebrarà dimecres que ve, coincidint amb la festa del Pilar, i que passarà per Vilafranca. Els cotxes antics faran una parada a la plaça de la Vila perquè els vilafranquins els puguin admirar.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: