Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca constaten una magnífica temporada tornant a descarregar el 4 i el 3 de vuit

Desprès d’haver descarregat el tres de vuit a Lleida la setmana passada ahir va ser el municipi gironí de Salt el que va comprovar com els Xicots estan en molt bona forma.

Els vilafranquins de la camisa vermella van plantar un magnífic 4 de 8 en primera ronda, i en segona ronda van afrontar el repte del 3 de 8 que, s’ha demostrat, que aquesta temporada el tenen plenament consolidat. Desprès d’aquests dos castellassos van descarregar també amb soltura el 5 de 7 a Salt, completant una magnífica actuació a terres gironines que dona peu a pensar en la futura diada del Roser, diada de la colla, que es celebrarà a Vilafranca el diumenge 30 d’octubre, i a on els Xicots no descarten encara porta-hi alguna sorpresa, com podria ser el tres de 9. A la mateixa plaça de Salt ahir actuaven els Xics de Granollers i els Marrecs de Salt que van fer castells de set.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: