Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte no hi va haver aviram al mercat de Vilafranca.

El patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca es posa a disposició del Departament d’Agricultura per si cal emprendre accions preventives per la grip aviària.

El Comitè Permanent d’Alimentació i Salut Animal de la Unió Europea va acordar dijous a la nit reforçar les mesures preventives amb l’objectiu d’evitar que els ocells salvatges i les aus migratòries estenguin la grip aviària. La Unió Europea va acordar que cada país adopti les mesures necessàries i també va aprovar la prohibició immediata de l’agrupació i exhibició d’ocells en mercats, espectacles o esdeveniments culturals. Aquesta mesura pot afectar per exemple el mercat del dissabte de Vilafranca , que té una quantitat destacada de parades amb venda d’aviram. La nostra emissora s’ha posat en contacte amb els responsables del patronat de comerç que han indicat que de moment no han rebut cap notificació oficial que no es puguin vendre aus al mercat i també han dit que s’han posat en contacte amb l’oficina del Departament d’Agricultura de Vilafranca posant-se a disposició del que la Generalitat consideri més oportú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: