Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca comença la programació de la nova temporada amb nous programes i més informatius

Dissabte comença la nova temporada de Ràdio Vilafranca, i ho fa amb un espai d’entrevistes i altres programes nous, a més d’un increment de la informació dels caps de setmana.

Una de les principals novetats és el programa d’entrevistes "Gent de casa", que presenta Jordi Teruel de dilluns a divendres, a les 11 del matí, i que ens aproparà a la trajectòria vital de persones de la nostra comarca. També s’estrena el programa "Espais de calma", d’Iván Segura, que es podrà escoltar els diumenges a les 10 del vespre, i que tractarà de teràpies alternatives, creixement personal, noves músicques, etc. I continua "Denominació d’origen", amb Xavi Jiménez, un programa iniciat fa pocs mesos que ens apropa al coneixement de les nostres entitats.

A més dels informatius habituals diaris, amb Josep M Soler, Sílvia Delgado i Sergi Ansón, també s’estrenen nous informatius els caps de setmana, a les 9 del matí i a les 11 de la nit, amb àngels López i Sergi Sabaté.

Alguns programes habituals de Ràdio Vilafranca ja han inciat la temporada, com els esports, a càrrec de l’equip que lidera Tito Boada, que ja ofereix tota la informació i les transmissions dels partits dels caps de setmana. I continuen "La tertúlia" que modera cada dia Josep M Soler, la "Nit de tertúlia" dels dimarts, amb Sergi Ansón, i el programa d’humor "El que faltava", amb Pep Vergés i àlex Santamaria. El magazín "La plaça", a càrrec de Sílvia Delgado, presenta un format més reduït i més dinàmic, per donar cabuda a tota l’actualitat penedesenca d’una forma àgil i amena.

També continuen en el seu horari habitual tres programes musicals que van començar la temporada passada: "Amics per sempre", amb Jordi Borràs; "Grans del jazz", amb Oriol Sabaté; i "Bandes sonores", amb Josep Morgades. Igual com la resta de musicals: "Alt voltatge", de Josep Sardà; "Fun House", amb Jordi Janer i Dani Janer; "La música de l’atzar", d’Oriol Sabaté; "Amplirock", amb Oriol Romeu; "Temps de festa", amb Xavi Ruiz; "Via-Mix", amb Jordi Via i Joan Rubió; "Corazón de Rock and Roll", de Josep Fleitas; "Top Cd’s", amb Joan Ventura; i "Còctel musical dedicat", d’Amèlia Simó.

Igualment, es poden seguir escoltant els programes culturals "L’alternativa", amb Iolanda Martín; "L’hora de la gent gran", amb Eulàlia Planas; "El cinema de la setmana", amb Josep Ferrer i Toni Inglada; "Llegir per sentir", amb Josep M Soler; "El rebedor", d’òscar Serramià; i "Plaça castellera", amb Carles Esteve.

La majoria de programes es poden tornar a escoltar en les repeticions de les nits. També es poden seguir de d’Internet, a través del web www.rtvvilafranca.com, on també s’hi pot trobar la programació actualitzada i tota la informació elaborada per la redacció dels serveis informatius de RTV Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: