Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 2.500 persones van participar als actes organitzats pels col·lectius "Per una Festa Major de

Els col·lectius englobats sota el nom "Per una Festa Major de tothom i per a tothom" fan una valoració molt positiva dels actes que van organitzar per la Festa Major de Vilafranca, els

Segons afirmen, la seva proposta d’ organitzar actes per a gent de totes les edats ha tingut una gran resposta: més de 2.500 persones van participar a l’ esmorzar popular, al cabaret o al concert del dia 30 entre d’ altres.

Els col·lectius implicats consideren que es van complir els compromisos presos respecte els horaris, tancant a les hores previstes i deixant l’ espai perquè es poguessin fer altres actuacions.

També agraeixen als veïns la seva paciència i als administradors la confiança dipositada, tot desitjant que properes administracions els segueixin facilitant la feina.

Segons afirmen, ha quedat demostrat que poden realitzar actes populars sense que hi hagi incidents i sense presència policial, contradient algunes prediccions alarmistes. Per acabar, els col·lectius "Per una Festa Major de tothom i per a tothom" denuncien l’ excessiva presència de la Guàrdia Civil durant tota la setmana de Festa Major, a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: