Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai de Formació i Iniciatives teatrals del Casal començarà el curs dilluns vinent

L’Escola de Teatre del Casal començarà el curs el proper dilluns 3 d’octubre, però encara hi ha temps per inscriure-s’hi. De fet, el període d’inscripció es va obrir el 12 de setembre i

Aquest 3 d’octubre engegarà de nou l’escola de teatre del Casal amb els seus cursos adreçats a nens a partir de cinc anys, a joves i a adults. Hi haurà dos grups infantils: el primer de 5 a 8 anys i el segon de 9 a 11. I dos grups més de joves de 12 a 15 i de 15 a 17. Aquests grups treballaran el dimarts o els dimecres a la tarda. També es pot fer un curs d’iniciació el dilluns al vespre. Pel que fa als grups d’adults, la oferta compta amb dos nivells que treballaran als vespres de dilluns o dijous, depenent del nivell. Les responsables de l’escola, Rosa Florido i Rosa Gonzales, estan molt satisfetes de la demanda que han tingut de moment, ja que per primer cop tindran un grup de nens.

Les dues professores tenen l’objectiu d’ensenyar als seus actors i actrius la millor manera d’expressar-se sobre l’escenari.

El fet d’acollir grups d’edats molt diferents fa que calgui adequar l’ensenyament de les tècniques teatrals a cada grup. Però sempre amb un programa que permeti que els actors i actrius s’ho passin bé.

D’altra banda, es farà un monogràfic de 22 hores en aquest primer trimestre per conèixer les tècniques més adequades a l’hora de parlar en públic. El monogràfic ja es va fer el curs passat amb una alta participació i anava a càrrec del Dr. Soler. De cara al gener hi haurà més monogràfics, però encara no es pot concretar. L’espai també està obert a les iniciatives que sorgeixin a la vila, per donar suport a qualsevol manifestació relacionada amb el teatre.

Les inscripcions es poden formalitzar a les instal·lacions de l’escola de Teatre, al Casal, dilluns, dimecres i divendres de 6 a 8 de la tarda. També es pot trucar al 93.890.37.10 i demanar per les professores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: