Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos patrullen intensament el tram penedesenc de la N-340 amb helicòpters, radars i vehicles c

La carretera N-340 al seu pas per l’ Alt Penedès, des del port de l’ Ordal i fins al límit amb la demarcació de Tarragona, és un dels punts negres de la xarxa

Per això, els Mossos d’ Esquadra han posat en marxa un pla d’ actuació en matèria de trànsit que finalitza el proper 15 d’ octubre, tot i que encara es podria allargar més. L’ objectiu és incrementar la sensació de vigilància dels usuaris, reduir la indisciplina viària i en última instància, rebaixar l’ alta accidentalitat.

Les mesures del pla d’ actuació dels Mossos d’ Esquadra inclouen punts estàtics de control, vigilància amb vehicles camuflats i alguns dies fins i tot, helicòpter. També hi ha radars mòbils, controls preventius d’alcoholèmia i de transport per carretera. En dies puntuals, hi haurà operatius especials que poden comportar fins a 15 dotacions patrullant i que en el cas de la setmana passada, es va saldar amb prop de 200 multes.

L’ anàlisi dels resultats d’ aquest pla oferirà als Mossos les futures pautes d’ actuació al tram penedesenc de la N-340, com ha explicat el sergent de trànsit, Jordi Mateu.

La majoria d’ accidents greus i mortals que es produeixen a la N-340 al seu pas per l’ Alt Penedès són fruit d’errades humanes, segons les dades dels Mossos d’ Esquadra.

El pla d’ actuació en matèria de trànsit està operatiu de dilluns a diumenge per incidir en tots els usuaris de la via, des del transport nacional i internacional que la utilitza, als desplaçaments de cap de setmana, passant per els trajectes intercomarcals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: