Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El santuari de Santa Maria de Foix estrena il·luminació, aquest dissabte

La cerimònia inclourà diverses activitats per celebrar l’estrena d’aquest nou enllumenat, que està patrocinat per la Fundació Endesa amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i de l’Arquebisbat de Barcelona.

El nou enllumenat servirà per il·luminar artísticament el conjunt del santuari, atès el seu interès patrimonial, històric, cultural i turístic, com a culminació de la restauració realitzada i per tal que esdevingui punt de referència per a la comarca. El santuari de Santa Maria de Foix té el seu origen en l`antiga parròquia de Santa Maria, una important mostra del romànic català.

Els actes inaugurals tindran lloc aquest dissabte, a les 7 de la tarda, amb unes paraules de benvinguda de l’alcalde de Torrelles de Foix, Salvador Miralles. A continuació, es podrà gaudir d’un concert de quatre veus a capel·la a càrrec de The Ministrels. La inauguració de la il·luminació tindrà lloc a les 8 del vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: