Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’avui i fins a aquest dissabte, dia 24, la Federació d’Associacions de Comerciants de Vilafranc

Aquesta acció es fa per celebrar la setmana de la mobilitat sostenible que comença avui a Vilafranca

La Setmana de la mobilitat sostenible se celebra a Vilafranca a través de dues accions. La primera d’elles començava ja aquest matí gràcies a la Federació d’Associacions de Comerciants de Vilafranca. Concretament, els establiments de Vilafranca regalen als seus clients bitllets de bus gratuïts per fomentar així l’ús d’aquest transport públic urbà. Des de l’associació de comerciants de l’avinguda de Tarragona creuen que la iniciativa està donant de moment molt bona resposta. Aquests bitllets es poden utilitzar fins al dilluns dia 26 i no cal fer una compra d’un preu mínim, sinó que es poden obtenir amb qualsevol compra.L’ altre actuació va dirigida als alumnes dels instituts de Vilafranca. El proper dijous, dia 22, se celebra el Dia sense cotxes i si els estudiants arriben al seu centre en bicicleta rebran un regal i un bon esmorzar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: