Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival K&O Digital de Sant Sadurní celebrarà l’entrega de premis la setmana vinent

Els Amics del Cinema de la capital del cava preparen la cloenda del festival de cinema digital, que tindrà lloc divendres que ve, a la sala d' actes del Casal d' Entitats, al carrer Marc Mir de Sant Sadurní. L' acte començarà a dos quarts de 10 del vespre amb una presentació del festival a [...]

Els Amics del Cinema de la capital del cava preparen la cloenda del festival de cinema digital, que tindrà lloc divendres que ve, a la sala d’ actes del Casal d’ Entitats, al carrer Marc Mir de Sant Sadurní.

L’ acte començarà a dos quarts de 10 del vespre amb una presentació del festival a càrrec de Rafael Jariod i Alícia Fandiño, tot seguit hi haurà el passi de les pel·lícules guanyadores, l’ entrega premis i un vernissatge, al pati.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: