Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Consultiu de la Gent Gran de l’ Alt Penedès demana uns ingressos mínims per les persones

Un dels objectius del Consell al llarg d’ aquesta legislatura ha estat el debat sobre el benestar de la gent gran.

Fruit d’ aquest treball, han consensuat una moció que demana a la Generalitat que el pressupost que fins ara anava destinat al complement de les pensions de vídues, s’ apliqui per complementar les pensions mínimes de viduïtat i d’ altres tipus. També demanen al govern de l’ Estat que modifiqui la Llei de Pensions no contributives i l’ adeqüi a les necessitats econòmiques i socials de la gent gran d’ una societat canviant.

La moció es presentarà en el ple que el Consell Comarcal celebra dilluns, amb l’ objectiu que aquestes propostes es traslladin a la Generalitat, al govern central i a les organitzacions de gent gran.

El conseller comarcal de Recursos Socials, Pere Marra, ha explicat que quan va entrar al Consell Consultiu de la Gent Gran, els seus integrants estaven desencisats perquè no abordaven les qüestions que realment els amoïnen.

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran també han explicat que properament tenen prevista una reunió amb el Consell Consultiu del Baix Penedès i que participaran al I Congrés de la Gent Gran, que se celebra el dia 1 de juny, a la Selva.

Com a òrgan de participació i consulta, el Consell representa tots els casals i associacions de gent gran de la comarca i es reuneix cada tres setmanes aproximadament.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: