Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A finals de setmana entrarà en vigor el sentit únic de circulació als carrers Baldomer Lostau, Pere

Aquests canvis de circulació van ser aprovats recentment per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vilafranca.

En concret passaran a ser de direcció única el darrer tram del carrer de Baldomer Lostau, entre el carrer d’Antoni Mestres Jané i el carrer de Santa Magdalena. D’acord amb el sentit circulatori vigent a la resta del carrer, el sentit en aquest tram serà també en direcció cap al carrer de Santa Magdalena.

A finals de setmana també entraran en vigor noves direccions úniques al sector del Pla del Diable, al barri de Sant Julià. Passarà a ser de direcció única el tram del carrer de Pere el Gran, entre Eugeni d’Ors i el carrer de Pere Giró. Actualment en aquest tram, la circulació és de dos sentits i amb aquesta mesura es pretén descongestionar la intensa circulació del carrer de Pere el Gran i el carrer del Noi Moliner, en la seva confluència amb l’avinguda de Tarragona.

Així mateix, també passarà a ser de direcció única el carrer de Pere Giró des del carrer de Pere el Gran en direcció cap a l’avinguda del Pla del Diable i carrer de Francesc de Paula Bové, i des del carrer de Pere el Gran en direcció cap a l’avinguda del Pla del Diable i carrer de Castellví de la Marca.

La senyalització viària corresponent s’està instal.lant aquesta setmana i es preveu que divendres entrin en vigor els canvis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: