Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A finals d’Abril Vilafranca acollirà la primera fira tècnica d’Espanya dedicada a empreses innovador

La fira està organitzada per l’empresa vilafranquina Contorni Caoland, dedicada a la importació d’articles per a la restauració.

David Boada, director general de l’empresa, comenta que aquesta primera edició de la fira servirà per acostar als seus clients i proveïdors els diferents productes que serveixen als professionals, restauradors, pastissers i també botiguers especialitzats en vins.

L’objectiu és fer aquesta fira cada dos anys, i Boada comenta que s’han marcat com a gran repte la propera edició, la de l’any 2007.

La fira es farà els dies 25 i 26 d’abril, amb unes sessions més tècniques de xerrades i explicacions a Cal Bolet, i la part de la fira i exposició que tindrà com a marc el pavelló firal. Seran uns 130 expositors, 2 sales per exposicions de productes, 6 sales de demostració (4 per a cuines i 2 per a vins); i un restaurant amb capacitat per a 800 persones.

Al llarg dels dos dies es faran més de 28 demostracions amb alguns dels millors cuiners i professionals dels diferents sectors d’Itàlia, França i l’estat espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: