Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida ha signat un conveni de amb el Govern per programes de rehabilitació

L’acord busca millorar els serveis de reinserció social que han de dur a terme els reclusos, un cop han de tornar a la vida en societat.

El conveni s’ha signat amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya amb l’objectiu de fomentar i implementar els diferents programes d’intervenció en l’àmbit de competències de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil.

El Departament de Justícia col·laborarà tècnicament i econòmicament per tal de facilitar a la població atesa el procés de socialització i de reinserció a la societat. D’altra banda, l’Ajuntament de Gelida facilitarà als col·lectius de persones que estiguin sotmeses a mesures o resolucions judicials dictades per la jurisdicció penal o la jurisdicció de menors, l’accés als serveis socials municipals, com també a la resta de serveis a proposta dels tècnics assignats per la Secretaria de Serveis Penitenciaris.

La Secretaria es compromet a destinar a Gelida tècnics d’acord amb la població atesa del municipi.

L’Ajuntament ha posat a disposició dels Serveis Penitenciaris, la possibilitat d’incorporar algun cas a la Brigada municipal i al Bombers de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: