Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds organitzen un torneig de videojocs i la tercera festa retro en benefici de La Marató

També la colla dels verds s’ha volgut unir a la causa de La Marató que aquest any destinarà tot el que recapti a la investigació contra el càncer, amb tres activitats durant la Fira del Gall.

El 1r torneig de Videojocs és una iniciativa de diversos membres de la colla. Començarà el dissabte 18 a les deu del matí al local social de la colla i serà una eliminatòria que anirà descartant els participants fins que només quedin els tres guanyadors de cada modalitat, ja que hi haurà dos jocs diferents, un de futbol i un altre de lluita. Tots ells rebran premi, els primers obtindran un videojoc i els segons i tercers rebran objectes de merchandising de la colla.

El preu per inscriure’s és de 2 euros i les inscripcions es poden fer fins al 17 de desembre a Cal Figarot.

També la festa retro destinarà els seus beneficis a la Marató de TV3. Ja fa tres anys que els Castellers organitzen una festa de disfresses dels anys seixanta. Sempre havia estat gratuïta però enguany es posaran entrades a la venda per un preu simbòlic de tres euros. La recaptació que es faci més el que es consumeixi a la barra anirà a la Marató.

Les festa retro se celebrarà el dissabte 18 a dos quarts de dotze de la nit a cal Figarot.

Per últim, el diumenge 19, els Castellers aportaran les instal·lacions del local per acollir una mena de marató de donació de sang. Cal Figarot sol acollir donacions de sang habitualment cada trimestre, però aquest cop es fa en plena fira del gall per recollir encara moltes més bosses. Sobretot tenint en compte que durant les festes de Nadal, se sol necessitar molta sang, ja que es produeixen molts accidents de cotxe.

Les donacions de sang es podran fer a Cal Figarot el diumenge des de les deu del matí fins a les dues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: