Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 2500 persones van participar en la festa de la fi del ramadà, la comunitat musulmana

La festa es va celebrar dissabte al pavelló d’hoquei de la zona esportiva de Vilafranca i va comptar amb una participació molt nombrosa.

El secretari de la Comunitat Islàmica de Vilafranca, Mohamed Atto, remarca que és un acte festiu que culmina el ramadà, un mes molt especial dins del calendari religiós dels musulmans.

En aquesta ocasió, la trobada va reunir una àmplia representació del col·lectiu a tot l’Alt Penedès. La festa del fi del ramadà és una data molt significativa dins del calendari musulmà que es regeix per el cicle lunar. S’acaba el mes sagrat de l’islam, un període en el que s’han variat els hàbits gastronòmics i de descans.

La trobada va durar unes tres hores, amb càntics i pregs. També amb un discurs de l’Imam de Vilafranca que es va centrar en un missatge contra les guerres.

Des de la comunitat islàmica s’ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i s’ha mostrat la satisfacció pel resultat de la festa que aquest any va comptar amb una important infrastructura amb la moqueta que cobria tot el terra de la pista d’hoquei i la instal.lació de l’equip de so.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: