Divendres, 18 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 2500 persones van participar en la festa de la fi del ramadà, la comunitat musulmana

La festa es va celebrar dissabte al pavelló d’hoquei de la zona esportiva de Vilafranca i va comptar amb una participació molt nombrosa.

El secretari de la Comunitat Islàmica de Vilafranca, Mohamed Atto, remarca que és un acte festiu que culmina el ramadà, un mes molt especial dins del calendari religiós dels musulmans.

En aquesta ocasió, la trobada va reunir una àmplia representació del col·lectiu a tot l’Alt Penedès. La festa del fi del ramadà és una data molt significativa dins del calendari musulmà que es regeix per el cicle lunar. S’acaba el mes sagrat de l’islam, un període en el que s’han variat els hàbits gastronòmics i de descans.

La trobada va durar unes tres hores, amb càntics i pregs. També amb un discurs de l’Imam de Vilafranca que es va centrar en un missatge contra les guerres.

Des de la comunitat islàmica s’ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i s’ha mostrat la satisfacció pel resultat de la festa que aquest any va comptar amb una important infrastructura amb la moqueta que cobria tot el terra de la pista d’hoquei i la instal.lació de l’equip de so.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Carrers de Vilafranca
Plaça Lluís Via
10:45
El reportatge
Activitats d'esport adaptat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: