Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició fotogràfica mostra la crua realitat dels infants de la ciutat de Cocapata

El Pla d’Infància de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat una sèrie d’activitats amb la finalitat de donar a conèixer aquests drets.

L’exposició té l’objectiu de celebrar la commemoració de la Declaració Universal dels Drets dels Infants, aprovada en la Convenció de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.

Una d’aquestes activitats és l’exposició fotogràfica “Els Infants de Cocapata. Jocs i vida”. Es tracta d’una exposició formada per quatre plafons que vol donar a conèixer la realitat quotidiana i de les mancances dels infants en aquesta ciutat de Bolívia.

La mostra es pot visitar fins el 28 de novembre a la sala gran de l’Escorxador i està adreçada especialment als infants de les escoles que tenen un horari de visites concertades.

D’altra banda l’exposició s’acompanyarà d’una conferència que tindrà lloc a la mateixa sala de l’Escorxador aquest proper divendres a les 10 de la nit, a càrrec d’Amics d’Anzaldo. La xerrada tractarà de la situació de les escoles d’Anzaldo i Cocapata. Després de la conferència hi haurà una actuació musical del músic bolivià, Andrian Ninavia, que interpretarà cançons populars quetxuas i aymaras. Finalment aquest dissabte l’entitat Amics d’Anzaldo organitzarà jocs tradicionals de Bolívia a l’Escorxador a partir de les cinc de la tarda, una activitat adreçada als infants, les seves famílies i els centres d’esplai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: