Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca organitzen la cinquena edició del certamen poètic casteller

Els treballs s’hauran de lliurar adreçats a la Comissió Organitzadora del 5è Certamen Poètic Casteller a l’Apartat de Correus 313 de Vilafranca.

Aquesta convocatòria és oberta a tothom i la temàtica dels treballs ha de ser relativa al món casteller i els seus valors.

Els participants podran presentar dos treballs com a màxim, que no hagin estat publicats ni premiats anteriorment.

Des de l’organització s’espera una bona participació en aquesta convocatòria perquè s’ha fet un esforç per difondre les bases. En les darreres edicions s’han presentat un promig de 30 autors. Carrasco destaca que acotar el concurs a la temàtica castellera podria ser un impediment a la participació que en realitat és un món que permet moltes llicències poètiques. El primer premi està dotat amb 600 euros, el segon amb 300 i el 3er premi amb 150 euros.

D’altra banda també s’ha convocat el primer Certamen Literari “ALETA” de literatura infantil sobre tema casteller amb la idea de promocionar, l’escriptura entre els més petits. És per a obres sobre Temàtica Castellera en qualsevol de les seves vessants, que podran ser tant en vers com en prosa.

Aquest certamen està organitzat en tres categories, que corresponen al cicle inicial, cicle mitja i cicle superior de les escoles de primària.

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic, el dia 22 de gener de 2005, dins les Festes de Sant Raimon, a Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: