Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen al Pont del Carril les obres de construcció del mur que ha de suportar la cobertura

A causa d’aquests treballs s’ha restringit l’amplada de la calçada. Tot i això, no està previst que es talli la circulació en cap moment.

Es mantindrà un carril de circulació en cada sentit mentre durin les obres. La restricció de l’amplada de la calçada afecta tota la zona del pont. Els treballs està previst que durin un mes i estiguin llestos abans de les properes festes de Nadal. Durant tot aquest temps es garantirà el pas de vianants.

D’altra banda, es treballarà també en la cobertura de les vies a la zona de l’antic pont de Bisbe Estalella, de manera que, un cop coberta aquesta zona, pugui esdevenir una via alternativa de circulació per quan quedi tallat el pont del Carril per col·locar-hi les bigues del nou cobriment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: