Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada al Castell de Claramunt

Aquest diumenge, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada al Castell de Claramunt guiada per Toni Inglada del Centre Excursionista del Penedès

Els participants estan convocats a les 9 del matí a l’estació d’autobusos de Vilafranca, on es distribuiran en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-se fins a la Pobla de Claramunt. Es preveu tornar a Vilafranca cap a 2/4 de 3 del migdia. La caminada començarà a la Pobla de Claramunt i des de la plaça de la Mare de Déu de la Llet aniran guanyant alçada tot passant per la part antiga i històrica de la població fins arribar a les portes de l’esplèndid castell de Claramunt.

La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Cal portar beguda i esmorzar i des de Bosc Verd recomanen portar calçat adequat per muntanya i pal o bastó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: