Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció a Vilafranca per ordre judicial de recerca i detenció

Aquest dimarts una patrulla de la Policia Local va practicar la detenció d’una persona que tenia vigent una ordre judicial de recerca i detenció

Els fets es van produir a última hora de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local va detectar la presència de dos individus que es trobaven en actitud sospitosa al barri de l’Espirall. Els agents van identificar-los i van comprovar que un d’ells tenia en vigor una ordre judicial de detenció. Davant d’aquest fet, els agents van practicar la detenció de l’individu i van traslladar-lo fins a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents. La persona detinguda té 31 anys, no té domicili conegut i respon a les inicials de A.B.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: