Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU: el problema de la llei de la dependència és la manca d’aportació econòmica de l’Estat

L’Escorxador de Vilafranca acollia ahir dijous una xerrada sobre la Llei de la Dependència a càrrec del Portaveu de Política Social de CiU al Parlament de Catalunya, Josep Lluis.

Cleries recordava que l’anunci de la llei de la Dependència va genera moltes espectatives als ciutadans. A Catalunya ja funciona des de fa molts anys una xarxa de serveis socials impulsada per la Generalitat i la llei havia de suposar una millora destacada d’aquests serveis, sobre tot per l’increment pressupostari. Un increment que no ha arribat i això ha provocat molta frustració. D’altra banda Josep Lluis Cleries també apunta que la Generalitat tampoc ha esmerçat els recursos necessaris. Des de CiU no es va donar recolsament a la llei, segons explicava Cleries, perquè envaeix competències autonòmiques i per la manca d’acompanyament pressupostari.
El diputat de CiU va explicar la situació actual d’aquesta llei i els assistents van tenir l’oportunitat de traslladar les seves consultes, dubtes i suggeriments al conferenciant.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: