Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen els “Dimarts Qalidès” a la Taverna del Vinseum

La primera etapa va tenir lloc del  28 de maig al 2 de juliol  i el segon període s’iniciarà el dimarts 8 d’octubre i finalitzarà el dia 12 de novembre.

El proper dia 8 d’octubre,  Qalidès Terrers del Penedès iniciarà el segon cicle dels “Dimarts Qalidès” en el que dóna a conèixer els seus Vins de Terrer, a un públic de proximitat, interessat en gaudir de l’expressió del Penedès a través del seus vins a la Taverna del Vinseum.

Joan Huguet, propietari del celler Can Feixes, serà l’encarregat de reprendre aquests tasts que, durant el primer cicle van omplir de gom a gom tots els dimarts.

Qalidès és una associació de cellers penedesencs que defensen el caràcter i la qualitat de vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i riquesa d’un territori amb 2500 anys d’experiència en la producció vitivinícola. Els seus objectius són promoure una viticultura sostenible amb el medi ambient, donar a conèixer la personalitat i singularitat de vins de terrers; i promoure l’enoturisme del Penedès a través d’experiències úniques amb productes de proximitat.

Les inscripcions seran per rigorós ordre de trucada al 93 624 38 22,  podran apuntar-se màxim 2 persones en cada trucada, i s’obriran el dilluns abans de cada tast. L’aforament màxim és de 30 persones. No és podrà fer reserves d’una setmana per l’altra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: