Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix s’apunta als 50 anys de l’Agrupament Escolta de Vilafranca en el pregonet de la Festa Major dels Petits

Aquesta tarda, tot just abans de l’inici de la cercavila de la Festa Major dels Petits, els membres de l’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix de Vilafranca han estat els encarregats de pronunciar el pregonet, el pregó d’aquest 1 de setembre dedicat als més petits.

Un pregó que ha servit per fer participar Sant Fèlix de les activitats del Cau, dissabte rere dissabte, per conèixer què fan els diferents grups el conformen. Pere Bolet, un dels encarregats de conduir aquest pregonet, explicava que van buscar la manera de fer participar tots els nois i noies de l’Agrupament en aquesta activitat.

Bolet explica que els van dir a primers d’any si volien fer aquest pregó, i que van assumir el repte amb molta il·lusió. Considerava, un cop acabat, que la feina feta s’havia vist dalt de l’escenari i estava satisfet amb el resultat.

Un pregó en el decurs del qual Sant Fèlix, representat per un dels nois de l’Agrupament, va anar participant en diferents activitats i jocs que són habituals dissabte a dissabte en el cau. Un exemple aquest en que juga a saltar fulards i ho fa acompanyat d’un membre del ball de pastorets.

En acabar, Sant Fèlix rep un fulard que l’acredita com a membre de l’agrupament, després d’haver participat amb èxit en totes les activitats que li han proposat. Un pregó que va agradar força al públic que hi havia concentrat ja a la rambla de Sant Francesc, tot esperant que es fessin les 5 per que donés inici la cercavila de la Festa Major dels Petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: