Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou Verd dóna formació a una cinquantena d’alumnes amb diagnòstic de salut mental

Nou Verd organitza un any més cursos de formació per a persones amb diagnòstic de salut mental. Aquesta setmana, una cinquantena d’alumnes ha començat a formar-se a través d’aquest programa, que el curs passat ja va ser un èxit.

L’objectiu d’aquests cursos adaptats a alumnes amb problemes de salut mental és preparar-los per desenvolupar un ofici assolint totes les competències laborals específiques dins de cada perfil professional. Tota formació realitzada per Nou Verd inclou un seguiment professional i individual de cada alumne i, la majoria, la realització de pràctiques en empreses de la comarca.

Alguns dels cursos destacats són: operari industrial, auxiliar de comerç, peó agrícola, auxiliar de jardiner, auxiliar administratiu i recepcionista. La durada coincideix amb el calendari escolar.

A més, es realitzen cursos més curts, monogràfics, d’idiomes, informàtica, costura, de cuina, d’acompanyament a persones en situació de dependència, de neteja industrial, de monitor d’activitats esportives, d’operari de taller i de suport per a proves de carnet de conduir B1.

Els requisits per a poder-se beneficiar d’aquests cursos són trobar-se en situació d’atur, disposar del Certificat de Discapacitat (o en procés de tramitació) o estar diagnosticat d’un trastorn mental i trobar-se en seguiment mèdic.

Per a més informació, podeu contactar amb l’àrea de Formació de Nou Verd enviant un correu electrònic a <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: