Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor i poeta Jordi Llavina veu Sant Jordi com una diada “magnífica” per als catalans als qui els agrada llegir

Llavina va treure al mercat fa cosa de mig any el seu darrer llibre, “Contrada”. Es tracta d’un llibre de poemes format per 40 sonets que parlen de temes tan diferents com la malaltia, el pas del temps, la creació artística, la condició perible de l’home, la mort o el retir del món.

Per a l’escriptor gelidenc, “Contrada” és una mena de parada reflexiva que li ha permès tractar una gran diversitat de temes amb un to més serè. Llavina es va posar a escriure els sonets en tenir la sensació de no poder pair els impactes que li arribaven.

Llavina viu la diada de Sant Jordi com la més “entranyable i intensa” i la qualifica, a més de “magnífica”, sobretot per als catalans a qui els agrada llegir.

L’escriptor passarà la diada entre Vilanova i Barcelona recordant la figura de Joan Vinyoli, ja que exerceix el càrrec de comissari de l’any dedicat al poeta.

Llavina destaca de Vinyoli la seriositat amb la que es va prendre el fet d’escriure i el seu tractament dels grans misteris de l’existència humana, així com la celebració que fa, a través dels seus poemes, de la vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: