Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa Unitària pels Drets Socials convocarà una nova marxa o mobilització l’any vinent

Aquesta és una de les accions acordades en l’Assemblea de la Xarxa Unitària pels Drets Socials de l’Alt i el Baix Penedès, celebrada dissabte a Vilafranca.

Es convocarà una segona marxa o una gran mobilització, encara no han acabat de decidir quin format tindrà, la primavera o la tardor de 2015 com explica Maria Ferrerons, membre de la Xarxa.

 

L’assemblea no descarta afegir les comarques del Garraf i de l’Anoia i així representar plenament la Vegueria Penedès. En tot cas, els queden mesos de molta feina i trobades per acabar d’anar perfilant aquesta gran acció reivindicativa.

També han acordat repetir la Trobada pels Drets Socials celebrada a finals de juny, als Monjos, com a final i balanç de curs.

La Xarxa Unitària pels Drets Socials al Penedès també aposta per ampliar i consolidar els col·lectius que la integren, mantenint un espai de coordinació i treball conjunt.

 

A l’assemblea hi van assistir representants d’una vintena de col·lectius, més de la meitat dels adherits.

En l’assemblea també han acordat coordinar-se i compartir informació d’actes i mobilitzacions per no solapar-se, però sobretot per oferir-se suport mutu; així com potenciar la tasca dels col·lectius i de les lluites socials en general.

Un altre dels objectius pactats és consolidar els grups de treball temàtics creats (Antirepressiu i Territori) com un espai en què diferents col·lectius d’un mateix àmbit treballin conjuntament i de manera autònoma, enriquint la Xarxa i enfortint la tasca dels propis col·lectius.

Amb la represa del curs es mantenen les assemblees mensuals i després de la de Vilafranca, la propera serà el 25 d’octubre al càmping de Calafell.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: