Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Vilafranca organitza una Conferència Municipal aquest dissabte per aprovar el programa i la llista electoral

Esquerra ha obert l’aprovació de la seva llista i del seu programa electoral a totes les persones que han participat en els grups de debat i que no són militants. L’objectiu és donar força al projecte de l’independentisme d’esquerres que espera ser majoritari aquest mes de maig.

Per fer-ho es presentarà amb un programa que es centrarà en cinc eixos: Vilafranca per la independència; Vilafranca republicana; Vilafranca cohesionada i social; Vilafranca emprenedora i activa; i Vilafranca sostenible. El partit debatrà i perfilarà les propostes durant la Conferència Municipal que a partir de taules de debat concretarà les propostes que han treballat les sectorials. La Conferència serà a l’Escorxador i començarà a les 10 del matí.

ERC comptarà amb experts de primer nivell durant la Conferència. A la taula sobre regeneració democràtica i ajuntaments per la independència es comptarà amb Josep Maria Reniu, professor a la UAB i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional i amb l’ex director de Ciutadans pel Canvi, la plataforma de suport a Pasqual Maragall, Gabriel Fernandez. En la taula d’àmbit econòmic el professor de la UPF Albert Castellanos participarà juntament amb Juli Silvestre, gerent de les cooperatives de Nou Verd i Nou Set i de Jordi Cuyàs, cap de desenvolupament estratègic de l’Ajuntament. La tercera taula sobre acció social i cultura comptarà amb Marina Llansana i amb diferents ponents d’àmbit educatiu, sindical i cultural.

Posteriorment de les xerrades l’Assemblea votarà el programa i la llista electoral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: