Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 2n Decanta marida la música de Joan Colomo, Maika Makovski i Toti Soler amb vins i caves

Cal Feru continua l’aposta engegada l’any passat sota el títol de Decanta i aquest cap de setmana torna a oferir un punt de trobada entre la música i els vins i caves d’autor a Sant Sadurní.

El plat fort del festival són 3 concerts amb tast de vins a càrrec dels seus autors. Aquest any els concerts tenen un aforament més gran, però el concert de Joan Colomo i el de Maika Makovski ja tenen les entrades exhaurides des de fa dies.

Colomo actua demà, a la sala de tast de la botiga de Cal Feru, maridat amb 4 vins del celler Can Vich de Sant Joan de Mediona.

Maika Makovski actua dissabte al celler de la Fassina de Can Guineu, acompanyada per 4 dels vins amb més personalitat de Can Ràfols dels Caus. I el darrer concert és diumenge, a les 7 a la Fassina de Can Guineu, i va a càrrec de Toti Soler, acompanyat pels caves més exclusius de Freixenet.

Xavier Roig destaca que és una oportunitat única per conèixer els caves més exclusius de Freixenet a càrrec del seu director tècnic, Josep Buján. Durant els tres dies del Decanta, la Tasting Room de Cal Feru es converteix en Taverna Musical on es poden degustar una selecció de 19 vins i caves del Penedès, cadascun dels quals està maridat amb una cançó escollida per la periodista musical Consol Sáenz. Al mateix temps es programen activitats paral·leles, destacant com a  novetat les visites exclusives a caves i cellers. Avui, per exemple, a dos quarts de 9 del vespre es projecta Blood into the wine, a Cal Feru, i es tasten vins nord-americans del celler Artesa del Grup Codorniu, en col.laboració amb Most Penedès.

Trobareu tota la informació i activitats al web <a href="http://www.decanta.cat">www.decanta.cat</a>.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: