Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es posen a la venda les entrades de Vilafranca de Jordi Casanovas i La Santa Espina

A les 12 d’aquest migdia es posaran a la venda dos dels grans espectacles de la propera temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori que formen part dels actes de capitalitat cultural de Vilafranca per l’any 2015.

Així, des de la regidoria de Cultura, s’ofereix la possibilitat de regalar cultura per Nadal.

Vilafranca, un dinar de Festa Major, és la tercera part de la trilogia sobre la identitat catalana que ha escrit i dirigit Jordi Casanovas i al mateix temps, és la primera coproducció de sis teatres municipals catalans, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, que s’associen per fer el salt a la producció teatral d’un espectacle de gran format.

L’obra s’estrenarà el dijous 19 de febrer del 2015 a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Ara, es posen a la venda les funcions dels dies 20, 21 i 22 de febrer.

La Santa Espina, reestrenada el 15 de març d’aquest any passat a Barcelona amb motiu de la Capital de la Sardana, tornarà a sentir-se de nou a l’Auditori de Vilafranca el 8 de març de 2015. Estarà interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Rubén Gimeno, solistes vocals i la Polifònica de Vilafranca. Un espectacle amb més de 100 músics a l’escenari.

Aquests dos grans espectacles estaran exclosos dels abonaments de la temporada i les entrades anticipades tenen un preu de 22-24€ (La Santa Espina) i 24€ (Vilafranca). La venda s’obrirà per internet a través de la web http://espectacles.vilafranca.cat,  a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: