Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien han preparat a Vilafranca l’espectacle que presentaran dissabte al Mercat de Música Viva de Vic

El grup penedesenc ha estat aquesta setmana a l’Auditori de Vilafranca assajant i preparant l’espectacle del que és el seu darrer disc, “Un pas i neu i un pas”. Un espectacle que es podrà veure i sentir per primer cop aquest dissabte en el marc del Mercat de Música Viva de Vic.

Amb la seva formació habitual, l’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien han perfilat els detalls d’un muntatge musical que a partir d’ara es podrà veure en diferents punts de la geografia catalana, i que el proper 5 d’octubre serà a Vilafranca, en aquest mateix Auditori, en el marc de la programació d’espectacles professionals que s’ha preparat per aquesta temporada des del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquesta mateixa nit de dimecres alguns afortunats podran ja gaudir però del concert de preestrena en que un centenar de persones, que es van inscriure a través del faceboock del grup, podran ja escoltar aquestes peces a l’Auditori de Vilafranca a partir de les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: