Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

400 persones al cicle Dimarts Qalidès 2013

Després de 12 tastos, aquest dimarts va finalitzar el segon cicle dels Dimarts Qalidès, en el qual els cellers de l’associació Qalidès, Terrers del Penedès han anat oferint tastos al públic interessat a conèixer els seus vins.

Al llarg de 12 dimarts, a la taverna de Vinseum, els enòlegs o propietaris dels cellers membres de Qalidès han presentat els seus vins més emblemàtics o singulars a 400 persones, en total.

La presidenta de Qalidès, Mireia Torres, en fa un balanç positiu i en destaca, sobretot, que permet establir una relació directe entre elaborador i consumidor.

El II Dimarts Qalidès es va encetar el passat mes d’octubre i s’ha anat succeint fins aquesta setmana, permetent als 12 cellers penedesencs membres de Qalidès presentar-se. Gràcies a aquest cicle, gratuït, l’associació difon la seva filosofia que promou una viticultura sostenible amb el medi ambient i elabora uns vins de finca amb personalitat i singularitat, com explica Mireia Torres.

 

Qalidès repetirà el cicle l’any vinent i en aquesta tercera edició hi haurà un celler més, Mas Candí de Les Gunyoles d’Avinyonet que s’ha incorporat recentment a l’associació.

La resta de cellers que formen part de Qalidès són Albet i Noya, Avgvstvs, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig, Gramona, Jané Ventura, Jean Leon, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas i Viladellops. Nascuda l’any 2004, Qalidès es postula com a corrent intern d’opinió dins la DO Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: