Dilluns, 23 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una reunió sobre formació professional en el marc la Vegueria Penedès

La seu de la Fundació Pro Penedès acollia aquest dimecres al matí una reunió que formava part del pla de desenvolupament a nivell del Penedès sobre dinamització econòmica per a tractar la formació.

Arrel de les conclusions que es van treure anteriorment de dues jornades de debat intern amb representants de tots els territoris de la vegueria Penedès, en aquesta reunió es posaven en comú les línies de treball amb el Departament d’Ensenyament.

 

El Cap de Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Pere Cayuela explicava també la importància de retenir el talent al territori i per a fer-ho possible volen dur a terme una iniciativa en la que s’establirà un web amb tot el que cal saber sobre la formació ocupacional. Actualment existeixen espais d’aquestes característiques sobre la formació reglada o universitària però no sobre la formació professional.

A la reunió estaven presents els representants territorials del departament d’Ensenyament de Bcn Comarques, Catalunya Central i Tarragona que és l’àmbit on es desenvolupa la Vegueria Penedès. El més destacat d’aquesta cita va ser poder parlar de la necessitat de coordinar i treballar conjuntament en la formació professional.

 

La directora de Serveis Territorials del departament d’Ensenyament a Bcn Comarques, Lluïsa Nicolau, valorava positivament aquesta petició.

 

Ara des del Departament d’Ensenyament queden a l’espera que s’acabin de plantejar actuacions més concretes i internament des de Serveis Territorials començar a treballar amb aquesta visió de vegueria i no tant en municipis o comarques.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
En directe des de la Rambla de Sant Francesc
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Sant Valentí, Sant Fèlix i Sant Raimon / Claudi Mas i Jomet, Josep M Floch i Torres i Ramona Via
11:00
Històries del jazz a Vilafranca del Penedès
1990: la divulgació del jazz / 2000: refent camins: el Jazz Club i el Vijazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: