Diumenge, 18 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una reunió sobre formació professional en el marc la Vegueria Penedès

La seu de la Fundació Pro Penedès acollia aquest dimecres al matí una reunió que formava part del pla de desenvolupament a nivell del Penedès sobre dinamització econòmica per a tractar la formació.

Arrel de les conclusions que es van treure anteriorment de dues jornades de debat intern amb representants de tots els territoris de la vegueria Penedès, en aquesta reunió es posaven en comú les línies de treball amb el Departament d’Ensenyament.

 

El Cap de Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Pere Cayuela explicava també la importància de retenir el talent al territori i per a fer-ho possible volen dur a terme una iniciativa en la que s’establirà un web amb tot el que cal saber sobre la formació ocupacional. Actualment existeixen espais d’aquestes característiques sobre la formació reglada o universitària però no sobre la formació professional.

A la reunió estaven presents els representants territorials del departament d’Ensenyament de Bcn Comarques, Catalunya Central i Tarragona que és l’àmbit on es desenvolupa la Vegueria Penedès. El més destacat d’aquesta cita va ser poder parlar de la necessitat de coordinar i treballar conjuntament en la formació professional.

 

La directora de Serveis Territorials del departament d’Ensenyament a Bcn Comarques, Lluïsa Nicolau, valorava positivament aquesta petició.

 

Ara des del Departament d’Ensenyament queden a l’espera que s’acabin de plantejar actuacions més concretes i internament des de Serveis Territorials començar a treballar amb aquesta visió de vegueria i no tant en municipis o comarques.

Enquesta

Trobo que la música de les rues de Carnaval és...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
22:00
Tertúlia jove
Joves amb inquietuds, en conversa amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

19:45
Carrers de Vilafranca
Avinguda de la Pelegrina
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: