Dijous, 17 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Bel Olid presenta el seu darrer llibre “Feminisme de butxaca” a les Tertúlies Literàries

Aquest dimecres al vespre la terrassa de Vinseum acollia la darrera de les Tertúlies Literàries que tenen lloc durant tot el mes de juliol.

En aquesta edició hem comptat amb la presència de Màrius Serra, Carme Sánchez, Roger Mas, i per últim i per tancar aquest cicle, l’escriptora i activista feminista Bel Olid. Bel Olid és una persona compromesa amb el feminisme i es defineix com a una feminista “moderadament radical”.

Olid creu que en ple segle XXI se segueix fent mala premsa del feminisme però que amb molta lluita poc a poc anem avançant cap a la igualtat.

A “Feminisme de butxaca” l’autora exposa d’una manera clara alguns conceptes fonamentals per comprendre la lluita feminista actual. Bel Olid és escriptora, traductora, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana des de l’any 2015.

El cicle de Tertúlies Literàries està organitzat conjuntament per Vinseum, La Cultural llibreria, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca. Aquesta darrera tertúlia va anar conduïda per la periodista de Ràdio Vilafranca, Clàudia Climent.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Retalls d'història
La torre Dela i els primers vilafranquins
23:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: