Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han descarregat el primer 9 de 7 del seu historial

Els Xicots de Vilafranca han viscut aquest Sant Jordi una gran diada d’inici a Vilafranca, en què s’han anotat un nou castell a la seva trajectòria, el 9 de 7.

Aquesta, però, no ha estat l’única bona notícia de la jornada, ja que s’ha vist també el primer 3 de 8 vermell de la temporada, així com el segon 4 de 8. La colla vilafranquina ha actuat en el marc de la diada de Sant Jordi, a la plaça del Penedès, acompanyada dels Castellers de Castelldefels, els Minyons de l’Arboç i la Colla Castellera Jove de Barcelona.

Els Xicots van obri plaça amb el primer 3 de 8 de l’any que va continuar amb el 4 de 8. El carro gros es va mostrar sòlid i es va descarregar amb solvència.

Els de la camisa vermella van deixat per a la darrera ronda el caramel de la jornada, el 9 de 7, un castell nou per als Xicots, que la colla va preparar especialment per Sant Jordi. Va ser un 9 de 7 amb una sola anxaneta, que es va executar sense dificultats aparents.

La propera actuació dels Xicots de Vilafranca serà el diumenge 7 de maig a Torredembarra, just una setmana abans de les Fires de Maig de Vilafranca. Diumenge que ve la colla celebrarà la cursa de l’Espardenyada, activitat inclosa en el programa del 35è aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: