Dilluns, 29 de maig de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

ERC presenta el segon número d’Abril

‘Abril’ és una publicació per explicar el seu model de Vilafranca i retre comptes de la feina a l’Ajuntament.

Aquest dimecres a la Rambla Sant Francesc, els republicans han presentat la publicació ‘Abril’ en una roda de premsa. ‘Abril’ és una revista anual que busca explicar el model de Vilafranca que tenen des d’ERC i retre comptes, a més, de la feina que fa el grup municipal a l’Ajuntament.

En aquest segon número de la revista, els republicans volen mostrar-se amb “energia i il·lusió” per entomar els reptes de la ciutat davant el que consideren un “govern cansat” que ja no fa avançar Vilafranca. La portaveu d’ERC Mònica Hill parla d’ “hissar les banderes del canvi, totes les causes, totes les lluites i tots els objectius per unir-los en un projecte guanyador que pugui donar la volta al govern actual”.

Per la seva banda, el regidor Pere Sàbat remarca que a la revista s’hi tracten els temes que “han marcat aquest any políticament a la vila, i que mostren dues maneres de fer diferent entre el govern CIU-PSC i ERC”. Sàbat assenyala la lluita per aconseguir uns serveis funeraris i uns busos dignes o la reivindicació de la memòria democràtica de Vilafranca.

El responsable de comunicació d’ERC David Navarrete explica, d’altra banda, que l’Abril manté el nom d’una de les publicacions que els republicans editaven durant la República.

Els republicans repartiran la revista durant la diada de Sant Jordi i s’enviarà casa per casa amb una tirada de 18.000 exemplars. Els continguts de la revista també tindran dinàmica pròpia a les xarxes socials.

Comentaris

Enquesta

El primer castell inèdit d'aquesta temporada serà...

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent
04:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
06:00
Jazz FM
Musical

Penedès Televisió

02:30
Menús econòmics
Estofat de patates / pops amb ceba i tomàquet / pastís de poma
02:45
Món pagès, dia a dia
Planter / plantar melons i síndries
03:00
Històries del jazz a Vilafranca del Penedès
El jazz i les orquestres de ball

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: