Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no actuarà a la Festa Major 2016

Segons expressa la colla en un comunicat, la Junta Directiva “ha decidit, i així ho ha comunicat als administradors, fer un pas al costat i no actuar a la Festa Major 2016”.

La decisió es basa en “la seva manca de nivell tècnic actual per a participar plenament i dignament a la festa gran de la vila”.

Al comunicat expliquen que la Junta es va donar temps fins a la Diada de Cal Peitabí, del passat 16 de juliol, per comprovar si, tècnicament, s’assolia una millora que permetés afrontar els castells de 7 a les sortides d’agost i per Festa Major. Donat que aquesta recuperació tècnica “no s’ha produït, sinó al contrari”, la Junta va comunicar als administradors la setmana passada que declinava a participar a les diades de festa major 2016. La presència de la Jove per festa major es limitarà a l’entrada a ofici del dia 30 d’agost, l’ofrena a Sant Fèlix durant l’Ofici i el posterior pilar al monument als castellers.

El mateix comunicat explica que la colla afrontarà, durant les properes setmanes, “una important reorganització interna per poder recuperar el nivell tècnic i el nombre de castellers”. Aquest fet implicarà haver d’anul·lar alguns compromisos fins que no es recuperin les condicions per actuar a plaça. En qualsevol cas, la colla continua amb la seva activitat habitual i els seus assajos generals són els dimecres a dos quarts de deu i els divendres a les deu al seu local, Cal Peitabí. Els de canalla es fan els dimecres a les vuit i els divendres a dos quarts de nou.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa Major d'hivern dels Monjos / Aplec de Sant Pau
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: