Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’HCAP ha completat la renovació de les habitacions amb els llits nous

Des de fa poc més d’un mes, l’hospital disposa de nous equipaments que han permès completar la renovació de les habitacions iniciada l’any passat amb la posada al dia dels banys.

La inversió principal ha estat la dedicada a adquirir els noranta llits que han substituït els vells, que tenien ja vint anys. A més dels llits, hi ha armaris i tauletes de nit noves. D’altra banda, el centre ha comprat dos aparells que necessitava: un ecògraf i un aparell per fer ecocardiogrames. Aquesta inversió ha estat possible gràcies a l’aportació de 400.000 euros que ha fet la Fundació Antic Hospital amb el romanent acumulat al llarg dels anys per la propietat d’immobles.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’àrea de serveis a les persones i promoció social Ramon Zaballa van visitar aquest dimecres les instal·lacions del centre, acompanyats pel gerent dels Consorcis Sanitaris del Penedès i el Garraf, el doctor Josep Lluís Ibáñez Pardos, i la directora d’infermeria de l’hospital, Carme Rizo.

El gerent destacava que la renovació de llits era una reivindicació de fa molts anys que no s’hagués pogut afrontar amb pressupost propi.

Cada llit costa gairebé 3.000 euros. Són totalment articulats i estan pensats per garantir la seguretat del pacient i facilitar la feina dels professionals.

L’alcalde s’ha mostrat molt satisfet per poder ajudar des de la Fundació Antic Hospital al sector sanitari, que defineix com “un dels braços prioritaris de la nostra societat”; i espera poder seguir fent-ho en el futur.

La Fundació Antic Hospital va néixer quan aquest va deixar de donar servei sanitari. Es va constituir una Fundació amb l’objectiu de poder gestionar les propietats i lloguers.

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès espera ara poder renovar els equipaments de radiologia de cara a l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: