Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ha recuperat l’edició del calendari del 8 de març que han dissenyat els alumnes de la Fundació l’Espiga

En el marc dels actes que Vilafranca celebra amb motiu del Dia Internacional de les Dones ahir a les instal·lacions de la Fundació l’Espiga es va fer l’acte de presentació pública del calendari.

És una de les novetats dels actes que s’organitzen a Vilafranca perquè no s’havia tornat a editar des de l’any 2009. L’elaboració i disseny del calendari ha estat a càrrec de l’alumnat de la Fundació l’Espiga.
El calendari va del 8 de març del 2016 al 8 de març del 2017, presenta la imatge d’un globus terraqui i al seu voltant tot de símbols que estan inspirats en la reflexió per la lluita contra les desigualtat.
A la presentació el regidor coordinador de l’Àrea de Serveis a les Persones, Ramon Zaballa va fer un agraïment especial a la Fundació, els educadors i educadores, pares i mares i tot l’alumnat, per la tasca realitzada, principalment perquè ajuden donar veu a tots els col·lectius que d’una manera o altre pateixen algun tipus de discriminació.
Zaballa remarcava també la qualitat del producte.
Per la seva part el psicòleg de la Fundació, Joan Giménez, remarca el treball dut terme per els alumnes del centre. Un treball de pluja d’idees i posada en comú de reflexions sobre les desigualtats.
D’aquesta manera Vilafranca recupera la publicació d’un calendari que va molt més enllà de la informació estricta de dates i dies, i que obre un món de reflexió a tots aquells que el contemplen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: