Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca estrenarà la lliga el 10 de setembre al camp de la Rapitenca

El debut a casa serà a la segona jornada (17 de setembre, a les 12h) contra el Reus Reddis de Victor Oribe.

El Futbol Club Vilafranca debutarà a la lliga el diumenge, 10 de setembre a les 12h al camp de la Rapitenca. Aquest serà el duel de la primera jornada per un Vilafranca que seguirà un any més al grup 5 de Tercera RFEF, després de la miraculosa ampliació dels grups de la categoria, que va salvar el degà del descens a la Lliga Elit (sisena categoria del futbol)

L’equip haurà d’esperar fins el dia 17, a les 12h, per trobar-se amb la seva afició en compromís de lliga, gairebé 5 mesos després. Serà en la segona jornada de competició, contra el Reus Reddis. No serà un partit qualsevol. Els reusencs, nouvinguts a la categoria, compten a les seves files amb Victor Oribe: el llegendari ex del Vilafranca tornarà al Municipal vestint la samarreta roig-i-negra, amb la qual va aconseguir l’ascens a Tercera la temporada passada.

En total, 18 equips i 34 jornades, d’una lliga amb format simètric que enguany enredereix el final i no acabarà fins el cap de setmana de l’11 i el 12 de maig. El darrer curs la lliga regular va tancar-se el 23 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: