Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Atlètic Vilafranca arrencarà la lliga el 16 de setembre amb derbi contra el Sitges

L’Atlètic Vilafranca arrencarà la lliga el 16 de setembre amb derbi contra el Sitges

El primer partit de la temporada arrencarà a les 17:30h, al Municipal d’Aiguadolç. Els derbis contra el Vilanova, 11 de novembre (local) i 7 de maig (a domicili).

La Federació Catalana de Futbol ja ha fet públic el calendari de competició i la composició dels grups de la Primera Catalana. La lliga està formada per 3 grups de 16 equips, i l’Atlètic Vilafranca ha quedat enquadrat en el grup 3.

Els vilafranquins arrencaran la lliga el 16 de setembre, a les 17:30h, amb derbi intercomarcal a Aiguadolç, davant el Sitges. Els dos nouvinguts a la categoria es tornaran a enfrontar el 27 de gener, a les 18h, al Municipal.

I aquest no serà l’únic derbi que els vilafranquins hauran de disputar. A la jornada 9, l’11 de novembre, a les 18h, Atlètic Vilafranca i Vilanova es veuran les cares per primer cop a la temporada. El segon round serà cap al final de lliga, a la jornada 24: el 7 de maig a les 17h.

Aquests enfrontaments contra els garrafencs són només alguns dels que es trobaran al llarg de les 30 jornades de competició. La lliga es tancarà el 18 de maig a les 16:45h, al camp del Sant Ildefons.

Durant tota la lliga l’equip estarà constantment a cavall entre l’àrea metropolitana de Barcelona, el tarragonès i les terres de l’Ebre. Sumats als tres equips del Gran Penedès, trobem a Ascó, Atlètic Sant Just, La Canonja, El Catllar, Gornal, Martorell, El Morell, Prat B, Unió Esportiva Parc, Santfeliuenc, Sant Ildefons, Sarrià i Tortosa Ebre.

Segons el que es despren del calendari publicat per la Federació, la lliga viurà tres aturades al llarg de la temporada. No hi haurà competició els cap de setmana del 9 i 10 de desembre, 10 i 11 de febrer, i 30 i 31 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: