Dissabte, 25 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Astrid Barqué ha presentat Sport and Cook, un llibre que trenca tòpics sobre la relació entre l’alimentació i el rendiment del cos

La vilafranquina Astrid Barqué va presentar aquest dilluns al vespre a L’Agrícol el llibre “Sport & Cook. Menjar natural per aconseguir millors resultats en l’esport”, una obra que segueix l’estela del seu canal a YouTube, on explica i cuina amb esportistes d’elit receptes saludables ideals per a treure el màxim rendiment al cos.

Lluny dels tòpics que relacionen l’esport gairebé exclusivament amb carbohidrats i proteïna animal, Barqué presenta un llibre pràctic dividit en onze capítols amb tres receptes cadascun que ens descobreix com incorporar aliments naturals per aconseguir el màxim rendiment, ara i al llarg de la vida.

L’experta en alimentació saludable opina que cada cop hi ha més sensibilitat sobre el què mengem i veu que la gent necessita eines pràctiques en aquesta línia. D’aquí la bona acceptació que està tenint el llibre publicat per Viena Edicions.

La seva experiència personal, un aprenentatge continu i la relació amb esportistes com l’alpinista Ferran Latorre, la ultrafondista Emma Roca o la nedadora Ona Carbonell ajuden a construir un treball adreçat sobretot a esportistes amateur, però també a tothom qui vulgui tenir cura del seu cos.

Viena edicions prepara ja la segona edició del llibre, després dels 1.800 exemplars de la primera. I també estan treballant en la versió en castellà. Barqué té en ment un altre projecte que, en aquest cas, versaria sobre la preparació de barretes energètiques.
La presentació d’Sport & Cook era un acte organitzat per La Cultural llibreria.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

01:30
Pica lletres
Institut Gelida A - Institut El Foix B (Santa Margarida i els Monjos)
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Fèlix felicis
Franzina Balagué - La comunicació no violenta

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: