Dimecres, 18 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca busquen els mil socis

Amb aquesta idea, els Castellers de Vilafranca han dissenyat la campanya 1.000 verds, que ja ha començat a rodar des de tres perspectives que tenen com a punt en comú la vinculació de la colla amb la gent del territori.

La campanya s’està difonent a través de les xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta #1000verds i, aquesta difusió vindrà acompanyada de sorteigs de productes de marxandatge de la colla.

Una de les novetats de la campanya és que apareix la figura de “simpatitzants” de la colla, amb la qual tan sols donant el correu electrònic, podran rebre setmanalment totes les notícies i novetats dels Verds.

 

D’altra banda, ja es pot veure a internet l’anunci promocional de la campanya. Es titula ‘Doble 10’ i és una versió de l’espot de Voll Damm, Doble o Res, que originalment protagonitza la figura llegendària de Sant Jordi. A la versió dels Castellers de Vilafranca, les imatges d’un casteller, enregistrades a la Diada de les Cultures d’Altafulla, acompanyen una veu en off que reivindica la lluita pels ideals i els valors propis, que bé es poden aplicar a l’objectiu dels Verds pel proper Sant Fèlix. L’espot també es podrà veure a Penedès TV.

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: