Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca busquen els mil socis

Amb aquesta idea, els Castellers de Vilafranca han dissenyat la campanya 1.000 verds, que ja ha començat a rodar des de tres perspectives que tenen com a punt en comú la vinculació de la colla amb la gent del territori.

La campanya s’està difonent a través de les xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta #1000verds i, aquesta difusió vindrà acompanyada de sorteigs de productes de marxandatge de la colla.

Una de les novetats de la campanya és que apareix la figura de “simpatitzants” de la colla, amb la qual tan sols donant el correu electrònic, podran rebre setmanalment totes les notícies i novetats dels Verds.

 

D’altra banda, ja es pot veure a internet l’anunci promocional de la campanya. Es titula ‘Doble 10’ i és una versió de l’espot de Voll Damm, Doble o Res, que originalment protagonitza la figura llegendària de Sant Jordi. A la versió dels Castellers de Vilafranca, les imatges d’un casteller, enregistrades a la Diada de les Cultures d’Altafulla, acompanyen una veu en off que reivindica la lluita pels ideals i els valors propis, que bé es poden aplicar a l’objectiu dels Verds pel proper Sant Fèlix. L’espot també es podrà veure a Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: