Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treballadors del centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní s’han manifestat per Vilafranca

La concentració ha començat a les 7 de la tarda a l’Avinguda de Tarragona de Vilafranca, i en que han participat treballadors del centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní afiliats a la CNT i que fa més de 85 dies que es troben en vaga indefinida.

Després d’haver-se manifestat en d’altres poblacions, com Barcelona o Terrassa, ara ho han fet a Vilafranca per tal de fer palès el seu malestar davant de la actitud de Mercadona de no voler reconèixer la creació d’aquesta secció sindical de la CNT.

 

De fet, com comentava Uribe, cal recordar que fa uns 2 anys i mig que empreses com Mercadona o El Corte Inglés van anar a Ecuador i República Dominicana d’acord amb el ministeri d’afers exteriors, per tal de contractar personal, i que hi ha uns acords entre el ministeri i aquests països.

 

La secció de la CNT a Mercadona compta amb uns 80 afiliats, dels quals més de 60 van iniciar les mobilitzacions fa més de 85 dies. Des de la CNT critiquen també la pressió que l’empresa ha fet sobre aquests treballadors coaccionant-los per tal que no donin el seu suport a les mobilitzacions i amenaçant-los amb els diners que perdrien si anaven a la vaga.

La concentració s’ha iniciat a les 7 de la tarda a l’Avinguda de Tarragona, ha seguit per la rambla en direcció a la carretera d’Igualada, i ha finalitzat a la cantonada amb el carrer Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: