Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Pareta, tancarà la candidatura de Francisco Romero a les eleccions municipals

L’alcaldable socialista ha anunciat qui serà la persona que estarà al número 21 i que per tant tancarà la llista a les eleccions municipals del proper maig de 2023.

Tradicionalment, aquesta posició es reserva a una persona destacada i a la que es vol retre un especial homenatge. En aquesta ocasió, Romero li dedica aquesta distinció a l’exregidor, Joan Pareta.
Romero ha manifestat la seva satisfacció en poder comptar –hi: “és un orgull per a mi que en Joan, un dels meus principals referents en política, vulgui acompanyar-me amb la seva experiència i saber fer. Admiro la seva honradesa, per haver estat un gran municipalista, a prop de la gent de Vilafranca i per la seva dedicació per millorar Vilafranca com a capital comercial i potenciant la seva personalitat”.
Joan Pareta va ser regidor del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca ininterrompudament del 1995 al 2008 i va estar al capdavant de gairebé totes les regidories. Destaca especialment la seva tasca al Patronat de Comerç i Turisme, on va ser un dels principals impulsors de la Fira del Gall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: