Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal i La Torre de les Gunyoles recullen guardons en els Premis Ateneus 2016

El Casal i La Torre de les Gunyoles recullen guardons en els Premis Ateneus 2016

La revista digital del Casal de Vilafranca i la proposta estiuenca del pessebre vivent de les Gunyoles reconeguts en els Premis Ateneus 2016.

Dimecres a la nit es feia a Barcelona el lliurament dels Premis Ateneus 2016, que han arribat ja a la seva vint-i-setena edició. Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any repartides en set categories diferents.
Pel que fa a guardons a entitats de la nostra comarca, la revista digital “Casal”, de la Societat La Principal el Casal de Vilafranca, ha guanyat el tercer premi en els Mitjans de Comunicació. També s’ha endut un tercer premi, en aquest cas a la Creativitat Artística, la proposta “Viu un estiu especial amb un pessebre excepcional” de la Societat “La Torre” de les Gunyoles.
D’altra banda, durant l’acte també es va fer un reconeixement amb diplomes als aniversaris destacats d’algunes entitats federades. Així, el Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyonet, i la Societat Cultural Hortonenca de Sant Llorenç d’Hortons van ser reconeguts per els seus 75 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: