Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal lliura a l’Ajuntament l’obra guanyadora del premi de Pintura Ràpida de Vilafranca

L’obra guanyadora de la tercera edició del primer Pintura Ràpida de Vilafranca ha estat la de l’artista de Leioa (Biscaia), Piedad Santamaría Pascual.

Aquest dilluns, representants de la Societat La Principal-Casal han fet lliurament del quadre guanyador en el concurs de Pintura Ràpida de Vilafranca Cultura organitzat per la mateixa entitat el passat 23 d’abril, Diada de Sant Jordi. L’obra guanyadora d’aquesta tercera edició ha estat la de l’artista de Leioa (Biscaia), Piedad Santamaría Pascual. Un primer premi que està patrocinat per l’Ajuntament i, com a motiu d’agraïment, el Casal l’entrega al mateix consistori cada any, tal i com explica el president de l’ens, Miquel Àngel Garcia.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel regidor de Cultura, Raimon Gusi, ha estat l’encarregat de rebre aquest present i, les seves eren paraules d’agraïment tot destacant la importància de la Diada de Sant Jordi.

El quadre retrata el carrer de Sant Joan amb les tradicionals parades de Sant Jordi i amb els campanars de Sant Joan i de Santa Maria al fons.

L’obra passarà a engruixir el fons d’art municipal i estarà instal·lat en algun espai o edifici municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: